Classic Car Tour door de rustieke Kempen.
Op zondag 6 september vindt voor de 4° keer de oldtimer rally plaats met vertrek en aankomst op de jumping. Meer dan 50 oldtimers van 25 jaar en ouder alsook exclusieve wagens vertrekken samen om 11.00u voor een aangename rit van ca. 100 km door de mooie, groene Kempen. Rond 17.00u komen de wagens terug aan en rijden ze een 'overwinningsrondje' en kan het publiek de wagens bewonderen.
Tussen 09.00u en 11.00u kunnen zowel de toeschouwers als de rallyrijders de dag starten met een luxe ontbijt. Ondertussen kunnen de wagens bezichtigd worden. Na vertrek van de wagens is er doorlopend randanimatie voor jong en oud en kan u genieten van de gezelligheid die de jumping te bieden heeft. Na aankomst van de wagens krijgt u de kans om de oldtimers en exclusieve wagens te bezichtigen en kan iedereen die wilt aansluitend deelnemen aan de lekkere BBQ die onze traiteurdienst met veel zorg voor u bereidt.

Deelnemen aan de rally
Elke oldtimer van minstens 25 jaar oud, alsook een 'exclusiee' wagen kan zich aanmelden voor deelname aan de rally. De prijs hiervoor bedraagt €280 per wagen. Hiervoor krijgt u een lekker ontbijt voor de start van de rally en een uitgebreide, verzorgde BBQ na aankomst, inclusief drank(exclusief sterke drank). In elke wagen mogen twee deelnemers plaatsnemen. Tevens ontvangt u het roadbook dat u door de rustieke Kempen leidt en een unieke rallyplaat. Onderweg krijgt u een lunch aangeboden.
Inschrijven dient te gebeuren vóór 12 augustus. Inschrijving gebeurt met vermelding van naam eigenaar of rallyrijder, naam copiloot, merk van de wagen, bouwjaar en nummerplaat.

Iedereen welkom!
Ook niet-rallyrijders zijn van harte welkom op deze zondag! Met de jumping volop aan de gang, de doorlopende randanimatie voor groot en klein en het lekkere eten en drinken is er voor elk wat wils. Het event is vrij toegankelijk voor iedereen. Indien u wilt deelnemen aan het ontbijt betaalt u €37,00 per persoon (€16,00 pp voor kinderen van 4 tem 12 jaar). Voor de luxe BBQ is het €78,00 per persoon (€25,00 pp voor kinderen van 4 tem 12 jaar). Het ontbijt vindt plaats tussen 09.00u en 11.00u, de BBQ van 17.30u tot 21.00u. Inschrijven voor het ontbijt en/of BBQ gebeurt ter plaatse.